ساخت مدل لایه های کره زمین توسط دانش آموزان ششم

[ جمعه 28 دی 1393 ] [ 12:59 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

فعالیت پلنگ ها و گوزتها درس تفکر و پژوهش

[ جمعه 28 دی 1393 ] [ 12:50 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

پوستر نتایج طرح امتیازی کلاس شش

[ پنج شنبه 10 آبان 1393 ] [ 16:0 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

مطالعه بهتر

 

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که هنگام مطالعه از چه روشی استفاده می‌کنید؟ یک روش مطالعه صحیح و اصولی می‌تواند بسیاری از مشکلات تحصیلی را از بین ببرد. بررسیهای بعمل آمده گویای آن است که افرادی که در زمینه تحصیل موفق بوده‌اند، روش صحیحی برای مطالعه داشتند. یادگیری (learning) مسئله‌ای است که در سراسر طول زندگی انسان بویژه در دوران دانش آموزی و دانشجویی اهمیت زیادی دارد. چرا که دانش آموزان و دانشجویان همیشه در معرض امتحان و آزمون قرار دارند و موفقیت در آن آرزوی بزرگشان است. شاید به افرادی برخورده باشید که می‌گویند: همه کتابها و جزوه‌ها را می‌خوانم، اما موقع امتحان آنها را فراموش می‌کنم، یا من استعداد درس خواندن را ندارم، چون با اینکه همه مطالب را می‌خوانم اما همیشه نمراتم پایین است و یا ... . بسیاری از اینگونه مشکلات به نداشتن یک روش صحیح برای مطالعه باز می‌گردد. عده‌ای فقط به حفظ کردن مطالب اکتفا می‌کنند، بطوری که یادگیری معنا و مفاهیم را از نظر دور می‌دارند. این امر موجب فراموش شدن مطالب بعد از مدتی می‌شود، در واقع آنچه اهمیت دارد یادگیری معنا و مفهوم است، چیزی که نمی‌توانیم و نباید از آن دور باشیم. برای آنکه مطلبی کاملا آموخته شده و با اندوخته‌های پیشین پیوند یابد، باید حتما معنا داشته باشد، در این صورت احتمال یادگیری بیشتر و احتمال فراموشی کمتر خواهد شد. بنابراین قبل از اینکه خود را محکوم کنیم به نداشتن استعداد درس خواندن ، کمبود هوش ، کمبود علاقه ، عدم تونایی و سایر موارد ، بهتر است نواقص خود را در مطالعه کردن بیابیم و به اصطلاح آنها بپردازیم. در اینصورت به لذت درس خواندن پی خواهیم برد. اولین قدم در این راستا آن است با اندکی تفکر عادتهای نامطلوب خود را در مطالعه یافته و سپس عادتهای مطلوب جایگزین آن گردد.

برای تغییر عادات مطالعه مراحل زیر را باید در نظر گرفت:

آگاهی ،درباره موضوع 1. علاقه 2. ارزیابی ،ارزیابی اطلاعات بدست آمده با در نظر گرفتن موقعیتهای موجود 3. مطابقت خود با فکر تازه و اختیار و قبول آن



موضوعات مرتبط: مدرسه

برچسب‌ها: مطالعه بهتر
[ پنج شنبه 3 آبان 1393 ] [ 18:0 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

وبسایتی برای علاقه مندان به کارو فناوری

[ پنج شنبه 5 مهر 1393 ] [ 23:52 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

نمونه پرسشنامه برای تعیین میزان رضایتمندی دانش آموزان از مدرسه

[ چهار شنبه 14 شهريور 1393 ] [ 11:20 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

ساختار و چهارچوب یک گزارش پزوهش دانش آموزی

[ چهار شنبه 14 شهريور 1393 ] [ 11:15 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

طرح سوال پژوهش و راهی آسان برای جمع آوری اطلاعات

[ چهار شنبه 14 شهريور 1393 ] [ 11:9 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

چگونه تحقیق بنویسیم؟ (تفکر و پژوهش)

برای مشاهده ی مراحل تحقیق بر روی عکس کلیک نمایید.

مراحل تحقیق



موضوعات مرتبط: کلاس ششم

برچسب‌ها: چگونه تحقیق بنویسیم؟ (تفکر و پژوهش)
[ سه شنبه 13 شهريور 1393 ] [ 23:48 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

تلاش وزیر برای توسعه متوازن بین آموزش و تربیت در مدارس

 وزیر آموزش و پرورش

وی با اشاره به اینکه اقداماتی برای توسعه متوازن میان بخش‌های آموزش‌وپرورش آغازشده است، افزود: ابتدا از دوره ابتدایی شروع کرده‌ایم و چندین برنامه در راستای تحقق این هدف ابلاغ‌شده است که از مهرماه با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد تا بتوان از مدرسه‌ای که صرفاً به اهداف آموزشی توجه دارد، به مدرسه‌ای برسیم که توجه بیشتری به اهداف تربیتی و آمادگی برای زندگی فردی و اجتماعی دانش‌آموز داشته باشد و بتواند در راستای تحقق الگوی ایرانی -اسلامی ایفای نقش کند. وزیر آموزش‌وپرورش یکی از مهم‌ترین موانع بر سر این راه را خانواده‌ها عنوان کرد و گفت: تلقی خانواده‌ها از آموزش‌وپرورش صرفاً حفظ کردن محفوظات و فرمول و معادلات و تعاریف کتاب درسی است؛ هرچند اهداف پرورشی در کتاب‌ها امروز هم دنبال می‌شود، اما همواره مدرسه را به این سمت هدایت می‌کنند که تمرکز و زمان خود را بر روی موضوعات آموزشی به کار بگیرد. درحالی‌که ما باید به‌تدریج نگرش خانواده‌ها را تغییر دهیم تا با همراهی خودشان به ما در این مسیر کمک کنند. وی بابیان این مطلب که در یک سال گذشته دستاوردهای خوبی در این زمینه داشتیم و این ادبیات که مدرسه فقط جایی برای حفظ کردن و یادگیری در سطح دانش نیست، جای خود را بازکرده است، عنوان کرد: مدرسه باید به محیطی برای تمرین زندگی بچه‌ها تبدیل شود و این امر یک دستاورد بسیار بزرگ است و این مسیر را ادامه خواهیم داد و از خانواده‌ها درخواست می‌کنیم که به ما در این زمینه کمک کنند چراکه بچه‌ها نیازمند یادگیری مهارت‌هایی هستند که در حال حاضر این مهارت‌ها در سبد یادگیری‌شان سهم کوچکی دارد. سید محمد بطحایی ضمن تشکر از رسانه ملی و رییس سازمان صداوسیما برای همراهی و پوشش اخبار این جشنواره اظهار امیدواری کرد : این همیاری و همراهی بتواند در آینده سرعت کارها را بیشتر کند. وزیر آموزش‌وپرورش درباره نقش و جایگاه آموزش‌وپرورش برای تحقق شعار سال (حمایت از کالای ایرانی) اظهار داشت: آموزش‌وپرورش با۳۰میلیون نفر از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور مستقیماً سروکار دارد و احساس وظیفه می‌کنیم که نقش خیلی مؤثری را برای تحقق شعار استفاده از کالای ایرانی ایفا کنیم؛ در همین راستاتلاش‌هایی انجام‌شده و نمایشگاه‌هاییبرای معرفی محصولات و کالای مصرفی ایرانی مخصوص دانش آموزان از شهریورماه برپا خواهد شد. وی از خانواده‌ها درخواست کرد که اقلام و لوازم‌التحریر ایرانی بخرند و در ادامه از ممنوعیت برخی کالاهای خارجی در مدارس در سال جاری خبر داد و گفت: استفاده از برخی نمادها و تصاویر بر روی کیف و دفترچه و قلم دانش آموزان که از خارج از کشور می‌آید، پیام‌های ضد تربیتی دارد و امسال آموزش‌وپرورش ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از این نمادها و کالاها در مدارس خواهد داشت و برخی از این نمادها خشونت، ذهنیت گرایی مفرد و انزوا را ترویج می‌کند و برای پیشگیری از آسیب‌های فوق از طریق اتحادیه‌های ذی‌ربط در این زمینه جلساتی برگزارشده است. وزیر آموزش‌وپرورش بر رفع نارضایتی والدین و شناسایی عوامل این نارضایتی‌ها تأکید کرد و گفت: به‌عنوان یک معلم به خانواده بزرگ آموزش‌وپرورش، تأکید می‌کنم که هر عاملی که باعث نارضایتی خانواده‌ها می‌شود، باید شناسایی و درصورتی‌که منطقی است، برطرف شود و خانواده‌ها باید حس تعلق به مدرسه‌ی بچه‌های خود داشته باشند و همکارانم باید عوامل نارضایتی والدین را شناسایی کنند.

منبع:سایت وزارت آموزش و پرورش

 



موضوعات مرتبط: مدرسه معلمانه پرورشی

برچسب‌ها: تلاش وزیر برای توسعه متوازن
[ پنج شنبه 8 شهريور 1393 ] [ 18:37 ] [ خادم المهدی ]
[ ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد